MARKETING

FÖR DITT FÖRETAG

RÄTT CONTENT

Med det content som vi skapar vill vi ge er fler besökare och förbättra era kundrelationer. Att investera i våra produktioner för att sedan marknadsföra det via era sociala kanaler är inte alltid lätt, så låt oss göra det! Vi ser till att det är rätt innehåll på rätt plats, att vi har en välutvecklad strategi och igenkänning av er målgrupp. Genom konkurrentanalys och integrering i ert företag kan vi spegla er i olika medier. Vi skapar innehåll som är träffsäkert.

Grafisk design

En snygg design kan vara avgörande när era kunder ska välja er. Flyers, posters eller broschyrer – you name it – vi fixar en klockren design.

cytosial

Instagram

Vi har lång erfarenhet av att driva verksamheters Instagram. Är det något ni vill outsourca? Låt oss lära känna er för att sedan visa upp er! 

Vi kommer överens om en  en välutvecklad strategi och igenkänning av er målgrupp.  Därefter skapar & postar vi content på era sociala medier. Upplägget är individuellt för varje kund och vi skräddarsyr en plan tillsammans. 

Instagram Design

Har din verksamhet en Instagram som står helt tom eller inte är proffsig nog? Fyll ut den med ett fantastiskt stående flöde där vi gör en representativ design av er verksamhet! Passar perfekt för restauranger, barer eller produkter.  

CONTACT MEMEL ART

Kontakta oss med era idéer eller förfrågningar, vi driver gärna en dialog och knyter kontakter.
Låt oss hjälpa er modernisera er visuella närvaro!

Phone: +46 (0) 76 575 64 58
Email: info@memelart.com
Memel Art AB
Sockerbruket 15
41451 Göteborg

CONTACT US